ΥΛΙΚΑ
½ ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ
1 ΑΥΓΟ
½ ΦΛ. ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
1 κ.γ ΔΥΟΣΜΟ
½ ΦΛ. ΤΡΑΧΑΝΑ
ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ
6-8 ΠΡΑΣΑ
2 ΚΑΡΟΤΑ ΣΕ ΚΑΡΕ (ΚΥΒΟΥΣ)
2 ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΣΕΛΕΡΙ Ή ΛΙΓΟ ΣΕΛΙΝΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 κ.σ. ΝΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕ
1/3 ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΥΒΟ ΜΑGI
ΠΙΠΕΡΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ.
ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΦΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΟ ΠΡΑΣΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΡΑΘΟΥΝ . ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΤΑΤΑ, ΚΑΡΟΤΟ, ΣΕΛΕΡΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΕΛΤΕ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ 2 ΦΛ. ΝΕΡΟ.
ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΒΟ.
ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου