1 ½ ΦΛ. ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
4 ΑΥΓΑ
ΞΥΣΜΑ ΔΥΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΩΝ
3 ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ
2 ΚΟΦΤΕΣ Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΜΠΕΙΚΙΝ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 ΦΛ. ΤΣΑΓΙΟΥ ΧΥΜΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ
ΣΙΡΟΠΙ
1 ½ ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ
2/3 ΦΛ ΧΥΜΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
ΦΛΟΥΔΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
1/3 ΦΛ ΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΙΡΟΠΙΟΥ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ, ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ. ΟΤΑΝ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΧΑΜΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΩΒΤΙΑ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΝΑ ΧΛΙΑΡΩΣΕΙ…
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΗ ΛΙΓΗ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΞΥΣΜΑ.
ΕΧΩ ΚΟΣΚΙΝΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΡΙΧΝΩ ΕΝΑΛΛΑΞ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ.
ΒΟΥΤΥΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΩ ΤΟ ΠΥΡΕΞ Ή ΤΟ ΤΑΨΑΚΙ 32cm.
ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ 50-55’.
ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΩ ΜΕ ΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΣΙΡΟΠΙ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου