ΥΛΙΚΑ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ (450γρ.)
500γρ. ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
6 ΑΥΓΑ
1 ΚΙΛΟ ΜΥΖΗΘΡΑ (ΤΡΙΜΜΕΝΗ)
400γρ. ΦΕΤΑ (ΤΡΙΜΜΕΝΗ)
? kg ΚΑΣΕΡΙ (ΤΡΙΜΕΝΟ)
? ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ (ΤΡΙΜΕΝΗ)
ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΣXΟΚΑΡΥΔΟ
ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ Ή ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΜΕΓΑΛΟ ΠΥΡΕΞ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΣΕ ΜΠΩΛ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΣXΟΚΑΡΥΔΟ.
ΒΑΖΩ 2 ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ, ΡΙΧΝΩ ΓΕΜΙΣΗ ΕΝΑΛΛΑΞ, ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ 2 ΦΥΛΛΑ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.
ΧΑΡΑΖΩ ΤΗΝ ΠΙΤΑ, ΧΤΥΠΑΩ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΩ. ΡΑΝΤΙΖΩ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 180 C. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ – ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΑΡΑ ΓΙΑ 50΄ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.
ΤΙΡS
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου