6 ΦΕΤΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ
ΛΙΓΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ
6 ΦΕΤΕΣ ΚΑΣΕΡΙ Ή ΓΡΑΒΙΕΡΑ
1/4 ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1/3 ΦΛ. ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ
1 ΦΛ. ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 Κ. ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ-ΦΡΕΣΚΟ ΠΙΠΕΡΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΚΑΛΟΠ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ Ή ΣΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ. ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΝΑ ΠΛΑΤΥΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ½ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ 1 ΦΕΤΑ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ,ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ {1 ΦΥΛΑΡΑΚΙ}. ΤΑ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ.
ΣΕ ΒΑΘΥ ΤΙΓΑΝΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ, ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΚΑΛΟΠ ΑΠ’ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΝΑ ΜΑΡΑΘΟΥΝ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ½ ΦΛ ΝΕΡΟ, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΝΟΥΜΕ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΣΑΛΤΣΑ.
TIP
ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΞΥΤΗΤΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου