4-5 Κ.Σ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΑΧΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
½ ΦΛ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΑΛΕΥΡΩΜΑ
1/3 ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ
2 ΚΑΡΟΤΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ
2 ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗ
½ Κ.Γ ΘΥΜΑΡΙ
1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
1 ΚΥΒΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
½ Κ.Γ ΜΠΟΥΚΟΒΟ {ΣΠΟΡΟ ΚΑΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ}
ΠΙΠΕΡΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΦΑΡΔΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ 1/3 ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΔΑΦΝΗ, ΤΟΝ ΚΥΒΟ, ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ, ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ, ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 4-5 Κ.Σ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΝΑ ΝΤΕΚΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ. ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΓΑΣΤΡΑ Ή ΣΕ ΠΥΛΙΝΟ ΣΚΕΥΟΣ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ 2 ΩΡΕΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου