ΥΛΙΚΑ
1ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ½ ΚΙΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ
½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
2 ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ
500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ
1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ
400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ
2 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΛΑΠΑΘΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΠΙΠΕΡΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΑ 15- 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ. ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ .
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ, ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΜΑΡΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ , ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ . ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΙΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ. ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΑ ΛΑΠΑΘΑ, ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ , ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου