ή αλλιώς "κοτσανοσαλάτα"
Κόβουμε τα κοτσάνια από το σπανάκι (που προορίζεται για σπανακόρυζο) και τα κοτσάνια από σέσκουλα (που προορίζονται για πράσινη σαλάτα "πανδαισία") και τα βράζουμε για 8-10 λεπτά. Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν, ρίχνουμε λίγο αλατάκι, λαδάκι και λεμονάκι και έγινε σούπερ - ντούπερ.
ΥΣ: Έχουμε και 'κανα κομματάκι φέτα εκεί τριγύρω, έτσι για το καλό!
Μαγειρεύουμε αυστηρά την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα μόνο με φρέσκα υλικά ποιότητας.
Πασίγνωστο άκουσμα που μας παραπέμπει σε γνωστές κλασικές γεύσεις, φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι για μας. Το ταξίδι της γεύσης άρχισε με οδηγό τη ΜΑΜΑ.
Τη μαμά σου, τη μαμά μου, την ΜΑΜΑ μας ένα ταξίδι που οι συνταγές τους είναι η παρακαταθήκη της γαστρονομικής μας κληρονομιάς .
Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις συνταγές που περνούν από γενιά σε γενιά, κάνοντας ένα μακρύ ταξίδι μέσα στους αιώνες και που φτάνουν στις μέρες μας, τόσο φρέσκιες και ευφάνταστες, κουβαλώντας τον πολιτισμό και την ιστορία των τόπων και των Μαμάδων που τις δημιούργησαν.
Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια στην πορεία μας στους δρόμους, τα "σοκάκια" της μαγειρικής, γνωρίσαμε και μάθαμε πολλά πράγματα, τεχνικές, υλικά και φαγητά.
Όλα αυτά με παλιές επιρροές από τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια με κύριο δάσκαλο την ΜΑΜΑ μας αλλά και αργότερα, δοκιμάζοντας φαγητά μεγάλων δασκάλων του είδους.
Με σύμμαχο την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας βρίσκουμε κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την διατήρηση και την διάδοση σε όλο τον κόσμο της πιο γευστικής και υγιεινής κουζίνας της κουζίνας της ΜΑΜΑΣ μας.
Σαλάτα από κοτσάνια
Αναρτήθηκε από mamas-recipes Ετικέτες ΣΑΛΑΤΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου