ΥΛΙΚΑ
250 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ
300 ΓΡ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
4 ΑΥΓΑ
ΚΡΟΚΟΥΣ 4 ΑΥΓΩΝ
120 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
120 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΜΟ
ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ
ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Ή ΠΑΓΩΤΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ, ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛ, ΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΣ , ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ 10 ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ( ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟ ΨΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΡΑ. ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΨΗΤΟ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ).
ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 250C ΓΙΑ 6 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Ή ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου