ΥΛΙΚΑ
225γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
225γρ. ζάχαρη
1 κρόκο αυγού
1 βανίλια ή 2-3 σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας
250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουταλάκι soda μαγειρική
125γρ. κομματάκια σοκολάτας γάλακτος
125γρ. κομματάκια σοκολάτας πικρής
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάω το βούτυρο και την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει .
Προσθέτω τον κρόκο και τη βανίλια.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και τη σόδα, τα προσθέτουμε στο μίγμα , καθώς και τις κομματιασμένες σοκολάτες.
Πλάθω το μίγμα σε ρολό ( φρατζόλα)
Τυλίγω με μεμβράνη και το αφήνω 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξει .
Έχω προθερμάνει τον φούρνο στους 170 C, κόβω την φρατζόλα σε φέτες και τις αραδιάζω σε λαδόκολλα , σε λαμαρίνα και ψήνω για 25’.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου