* Κόβετε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και το διπλώνετε στα 2
* Τοποθετείτε την φέτα στο αλουμινόχαρτο και ρίχνετε επάνω της ρίγανη, πιπέρι, και μια πράσινη ή κόκκινη πιπεριά
* Στο τέλος προσθέτετε μια φέτα από ντομάτα και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο
* Κλείνετε το αλουμινόχαρτο πολύ καλά και προσεχτικά, και τοποθετείτε την φέτα στη σχάρα για να ψηθεί.
* Ψήνετε για 5-10 λεπτά (ανάλογα την φωτιά).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου