* 1/2 κιλό ταλιατέλες
* 50 ml ελαιόλαδο
* 250 - 300 γρ. μπέικον
* 300 γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
* 1/2 κιλό μπρόκολο σε κομματάκια
* 250 γρ. τυρί με χαμηλά λιπαρά κομμένο σε κύβους
* 3-4 κουταλάκια φρεσκοκομμένο μαϊντανό
Βράστε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο και ψήστε για 2 λεπτά το μπέικον. Προσθέστε το κρεμμύδι και το μπρόκολλο και ψήστε για 5 λεπτά. Το μπρόκολο θα πρέπει να μαλακώσει. Σουρώστε τις ταλιατέλλες και ανακατέψτε καλά με το μίγμα του τηγανιού. Προσθέστε το τυρί και το μαϊντανό, ανακατέψτε καλά και σερβίρετε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου