* 1 Kg κιμά από μοσχάρι
* 1φλιτζάνι ελαιόλαδο
* 4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
* 3 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
* 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
* 3 αυγά
* 2 φύλλα χωριάτικη ζύμη
* 1 κουταλιά του γλυκού μαϊντανό
* 1/2 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
* αλάτι - πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, το αφήνουμε να κάψει και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Προσθέτουμε τον κιμά,ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το μαϊντανό, τις τομάτες, αλάτι, πιπέρι και το κεφαλοτύρι. Χτυπάμε σ'ενα μπολ τα αυγά και τα προσθέτουμε κι αυτά στην κατσαρόλα ανακατεύοντας πολύ καλά. Αλείφουμε με λάδι το ταψί. Απλώνουμε το πρώτο φύλλο ώστε να καλύψει το ταψί και το αλείφουμε με λάδι.Ρίχνουμε το μείγμα. Απλώνουμε από πάνω το άλλο φύλλο και το αλείφουμε κι αυτό. Προαιρετικά,χαράζουμε προσεκτικά την πίτα σε κομμάτια και την ραντίζουμε με νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 1 ώρα περίπου._
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου